Werkwijze

Onze werkwijze helder uitgelegd.

Om onze dienstverlening uit te voeren hebben we een werkwijze uitgewerkt. Vanaf het begin tot aan het eind is dit de manier waarop we te werk gaan.

Zodra we telefonisch of per e-mail een afspraak hebben ingepland komen we op locatie langs om met u kennis te maken. We bekijken de muren en berekenen de oppervlakte zodat we een goede inschatting kunnen maken welke materialen we nodig gaan hebben en wat de tijd en kosten van het project zijn.

Nadat we op locatie zijn langs geweest sturen we u een offerte waarin de dienstverlening staat omschreven. Wanneer u akkoord geeft plannen we een datum in waarop we aan de slag gaan met de stucwerkzaamheden.

Op de afgesproken datum komen we langs om de stucwerkzaamheden uit te voeren en dit duurt ongeveer één werkdag. Nadat we klaar zijn met stucen moet alles worden opgedroogd. Als u ook wilt dat er door ons gesausd wordt, komen we een week later terug om te sausen.

Als we klaar zijn met het sausen zijn de werkzaamheden uitgevoerd en gaan wij ervan uit dat u tevreden bent met het eindresultaat. We vragen u altijd achteraf vriendelijk om een beoordeling achter te laten op onze Werkspot-pagina die ook op onze website kan verschijnen.

×

Goedendag.

Klik onderstaand op een van onze medewerkers om een chat te beginnen. Wij zijn ook bereikbaar via info[at]stukadoor-reaal.nl

×