Over ons

Wat doet Stukadoor Reaal?

Professionele dienstverlening door vakmensen

Stukadoor Reaal is een professioneel stukadoors- en afbouwbedrijf. Voor al onze werkzaamheden geldt de wettelijke garantie van vijf jaar.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die meer dan 15 jaar ervaring met zich meedragen. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit van onze diensten in stucwerkzaamheden.

Wij zijn gevestigd in Hilversum en voeren onze werkzaamheden uit in de regio Het Gooi en omstreken. Wij zijn internationaal actief geweest in landen als Engeland en Bulgarije en werken voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Zowel koophuizen, nieuwbouw als voor kantoorpanden hebben wij in het verleden stucwerkzaamheden uitgevoerd.

Elke klant heeft een persoonlijke aanpak en wij komen graag eerst langs voor een kennismakingsgesprek om een beter beeld te krijgen over de oppervlaktes zodat we op professionele wijze onze stucwerkzaamheden kunnen uitvoeren.

6

Medewerkers

15+

Jaar ervaring

24uur

Tot aanvraag

150+

Projecten voltooid
×

Goedendag.

Klik onderstaand op een van onze medewerkers om een chat te beginnen. Wij zijn ook bereikbaar via info[at]stukadoor-reaal.nl

×